1. Adakah saya perlu bayar iklan saya ?

  Tidak , Tiada bayaran dikenakan oleh pihak kami untuk iklan anda , namun jika anda berminat meletakan kembali iklan yang sama di atas , maka bayarang sebanyak RM 1 dikenakan .  Baca Seterusnya.

 2. Bolehkah Saya menjual barang baru

  Boleh , namun Laman ini direka untuk menjual barang lama/terpakai . Keutamaan adalah bagi barangan terpakai , kami berhak memadam mana-mana iklan berciri spam .  Baca Seterusnya.

 3. Bolehkah barang tiruan di jual

  Kami tidak akan bertangungjawab ke atas setiap jualan/pembelian barangan yang di iklangan . Sekiranya ada laporan , Kami akan bekerjasama dengan pihak berwajib. Baca Seterusnya.

 4. Pembayarang di terima oleh siapa ?

  Setiap pembayarang di laman ini akan di terima terus oleh pihak pengiklan/penjual . Pihak kami tidam menerima sebarang bayaran atau terlibat dalam apa-apa urusniaga .  Baca Seterusnya.

 5. Bagaimana pembayaran yang di buat .

  Setiap pembayaran akan di buat ke akaun paypal pengiklan . Pastikan akaun paypal yang mengunakan email id anda aktif untuk pembayaran secara atas talian di buat . Jika pembayaran dalam talian tidak di terima pengiklan perlu nyatakan kaedah pembayaran dan perhubungan dengan pelangan. Harga bayaran atas talian adalah termasuk harga penghantaran . Baca Seterusnya.

 6. Saya perniaga , Bolehkah mengiklankan barangan terpakai

  Boleh , Penjualan barang terpakai dalam kuantiti yang banyak  adalah tertakluk kepada akta Peniaga Barang Terpakai 1946 , Anda perlu mematuhi syarat-syarat yang telah di tetapkan oleh pihak berkuasa . Rujuk URL di bawahDOWNLOAD Baca Seterusnya.

Top